Hvor meget er en Bitcoin (BTC) værd?

En Bitcoin (BTC) koster lige nu 55 999 kr.
Kursdato: 2019-10-13 23:05

Beregne værdien af Bitcoin i danske kroner

Nedenfor kan du indtaste antallet af Bitcoin for at finde ud af, hvor meget det beløb er værd i svenske kroner eller knap nok i svenske kroner for at finde ud af, hvor meget Bitcoin svarer til det, du har indtastet. Konvertering sker automatisk, når du skriver i et af felterne, og vi bruger altid et nyligt opdateret Bitcoinkurs til at konvertere mellem svenske kroner og Bitcoin.

Bitcoin
DKK

Om kryptovalutan Bitcoin

Bitcoin (₿) er en revolutionerende ny digital valuta, der er helt decentraliseret uden en centralbank. Transaktioner mellem forskellige parter eller indehavere af Bitcoin er verificeret på en kryptografisk sikker måde ved hjælp af et netværk af noder og gemt i et offentligt tilgængeligt "kasseapparat" kaldet blockchain. I dette blockchain kan du se alle de Bitcoin-transaktioner, der nogensinde har fundet sted. Bitcoin blev skabt af Satoshi Nakamoto i 2009.

Den historisk højeste Bitcoinkurs fandt sted 2017-12-17 og værdien på en Bitcoin var då 134672 kr, den historisk laveste Bitcoinkurs inträffade 2010-07-23 og værdien på en Bitcoin var då 0,34 kr.

Beslægtede sider i "hvor meget er kryptovalutan værd?"

Hvor meget er en Electroneum (ETN) værd?Hvor meget er en Ethereum (ETH) værd?Hvor meget er en Litecoin (LTC) værd?Hvor meget er en Monero (XMR) værd?

Skriv en kommentar