Alle kloakmester i Danmark

Her finder du alt om professionen kloakmester. Her udarbejder vi fakta om kloakmesteryrket samt giver et katalog og et register over alle kloakmestere i Danmark.

Hvad gør en kloakmester?

I tilfælde af at din vask stopper, eller din kælder bliver oversvømmet med vand, kan det være nødvendigt med professionel hjælp fra en kloakmester. En kloakmester er ekspert, når det kommer til din kloak og din tan. Uanset om du har brug for hjælp med et tilstoppet toilet eller løser et problem med rotter i din kloak, er der hjælp tilgængelig fra en autoriseret kloakmester.

Der er mange spildevandsvirksomheder rundt om i landet, og hvis du står over for en større opgave, kan det derfor være en god ide at få tilbud fra flere forskellige virksomheder. På denne måde kan du undgå at betale for meget for kloakarbejdet. En kloakmester udfører mange forskellige typer opgaver og bruger forskellige typer udstyr.

Kloakmesterens timepris

Timegebyret hos de enkelte spildevandsfirmaer varierer, men du kan regne med at skulle betale et timegebyr på ca. 350 til 450 kr. For at få en kloakmester. Det afhænger dog af opgavens art og af det udstyr, der er nødvendigt for at løse opgaven. For eksempel, hvis du har brug for en tv-inspektion eller en slamsugebil, skal du betale ekstra for det.

Nedenfor har vi samlet en prisoversigt over et udvalg af de opgaver, som en autoriseret kloakmester kan udføre. Præmierne opnås fra vilkårligt autoriserede kloakmestre, som alle tilbyder kloakering i alle former og størrelser.

  • Skylning af afløb: 550 DKK
  • Billedbehandling og rapportering til forsikringsselskabet: 535 DKK
  • Tv-inspektion af afløb: SEK 1.200
Kloakmester arbejder

Kloakmester arbejder

Forkerte/manglende oplysninger?

Hvis nogen oplysninger på denne side er forkerte, eller hvis der mangler en hvor meget? i vores register, kan du nemt kontakte os ved at klikke på knappen ved siden af, så retter vi det forkerte eller tilføjer det manglende firma med det samme!

Skriv en kommentar