Alle glarmestre i Danmark

Her finder du alt om professionen glarmester, eller glastekniker, som det også kaldes. Her samler vi fakta om glasfagets erhverv og giver et katalog og et register over alle glasteknikere og glarmestre i Danmark.

Hvad gør en glarmester?

En glarmester, også kaldet en glastekniker, er en håndværker, der primært arbejder med glas af forskellige slags. Oftest handler det om handel og installation af glas i vinduer, døre og bygninger, men de fleste af os kommer stadig normalt i kontakt med glasmaskiner, når det kommer til stenflis i vores bilers forruder. Glasning af køretøjer er ofte inkluderet i en glarmesterjob, hvor bare stenskud er et meget almindeligt job. Glarmestre er også ofte vidende, når det kommer til svejsning, f.eks. til fremstilling af aluminiumsrammer til specialbestilte vinduer og lignende.

Eksempler på, hvad en glarmester ofte kan hjælpe med

Nedenfor er en liste over nogle eksempler på, hvad en glarmester ofte hjælper med.

  • Udskift forruden i bilen
  • Fix sten skudt i forruden
  • Installer nye vinduer i huset
  • Fjern vinduer sikkert
  • Konstruer rammer til vinduer
Vinduesrude med stenskud

En glarmester kan hjælpe dig med at fixe stenskud i din bils forrude

Forkerte/manglende oplysninger?

Hvis nogen oplysninger på denne side er forkerte, eller hvis der mangler en hvor meget? i vores register, kan du nemt kontakte os ved at klikke på knappen ved siden af, så retter vi det forkerte eller tilføjer det manglende firma med det samme!

Skriv en kommentar