Alle elektrikere i Danmark

Her finder du alt om professionen elektrikere. Her udarbejder vi fakta om elektrikeyrket samt giver et katalog og et register over alle elektrikere i Danmark.

Hvad gør en elektriker?

En elektriker er en type håndværker, der arbejder med installation af elektriske installationer, såsom. installation af elektrisk forbrugsudstyr såsom stikkontakter, armaturer til belysning, ledninger gennem vægge og meget mere. Elektrikere er normalt opdelt i fire forskellige typer elektrikere; installationselektrikere, der hovedsageligt arbejder med elektrisk installation i nye bygninger, servicelektrikere, der arbejder med eksisterende elektriske systemer i form af udvidelse eller service / reparation, industrielle elektrikere, der arbejder i industrier eller fabrikker af forskellige slags og lavspændingselektrikere (også kaldet kommunikationselektrikere), der arbejder med lavspændingsinstallationer såsom telekommunikation, data og forskellige alarmsystemer.

Elektriker, der arbejder med elektriske forbindelser

Elektriker, der arbejder med elektriske forbindelser

Forkerte/manglende oplysninger?

Hvis nogen oplysninger på denne side er forkerte, eller hvis der mangler en hvor meget? i vores register, kan du nemt kontakte os ved at klikke på knappen ved siden af, så retter vi det forkerte eller tilføjer det manglende firma med det samme!

Skriv en kommentar