Alle anlægsgartner i Danmark

Her finder du alt om professionen anlægsgartner. Her udarbejder vi fakta om anlægsgartneryrket samt giver et katalog og et register over alle anlægsgartnere i Danmark.

Hvad gør en anlægsgartner?

Har din have brug for en kærlig hånd? Eller skal indkørslen opgraderes? Så har du muligvis brug for hjælp fra en professionel anlægsgartner, der ved alt om, hvordan du får både din have og din indkørsel til at blomstre.

Der er mange landskabsgartnere rundt om i landet, og uanset om du har brug for hjælp til din private have, eller hvis du har ansvaret for et offentligt grønt område, har du muligvis brug for hjælp fra en anlægsgartner.

Det er altid en god ide at få flere tilbud fra forskellige anlægsgartnere, på denne måde øger du sandsynligheden for at få en bedre pris.

Hvor meget koster en anlægsgartner?

En anlægsgartner udfører mange forskellige typer opgaver. Og prisen afhænger derfor ofte af opgavens art og en række forskellige faktorer.

  • Hvor stor er opgaven?
  • Hvilke maskiner er nødvendige for at løse opgaven?
  • Hvor mange arbejdstimer skal der sættes i opgaven?

Alt ovenstående påvirker den endelige pris, og det er derfor svært at komme med en konkret pris for, hvad en opgave vil koste.

Anlægsgartnerens timepris

Som med alle andre virksomheder varierer timeprisen for landets anlægsgartnere også. Men hvad koster en anlægsgartner i timen, og hvad kan du forvente at betale? Timepriserne ender normalt et sted omkring DKK 350 - DKK 500 pr. Time afhængigt af opgavetype og omfang, og ikke mindst hvilke maskiner der skal bruges til at løse opgaven.

Anlægsgartner arbejder

Anlægsgartner arbejder

Forkerte/manglende oplysninger?

Hvis nogen oplysninger på denne side er forkerte, eller hvis der mangler en hvor meget? i vores register, kan du nemt kontakte os ved at klikke på knappen ved siden af, så retter vi det forkerte eller tilføjer det manglende firma med det samme!

Skriv en kommentar